top of page

Política de Privacitat

L’Associació Catalana d’Ostomitzats,  garanteix la confidencialitat de les dades personals que es faciliten a través de la seva pàgina web www.ostomitats.cat en el termes establerts pel Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679 del Parlament i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, ja que s’han implementat  les mesures de seguretat necessàries i adequades als riscos associats al tractament.

Al fer ús d’aquesta Web i dels serveis que en ella s’ofereixen, l’usuari accepta quedar vinculat a les condicions de la present Política.

En cas de dubte en relació amb la present Política de Privacitat, no dubti a contactar amb nosaltres adreçant-se a l’Associació Catalana d’Ostomitzats, c/ Rector Ubach, 37-39, local 2, 08021 – Barcelona o bé per correu electrònic aco@oncolliga.cat.

Ús de la informació

La informació que vostè pugui facilitar-nos a través del formulari  d’aquesta web serà estrictament utilitzada per als següents propòsits, segons correspongui:

  • Processar les seves consultes i/o sol·licituds

  • Enviar informació relacionada amb les activitats i serveis d’ACO  

Les dades que es requereixin seran les estrictament necessàries, adequades i pertinents per a la finalitat per a la qual es recullin.

Drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició

Per a exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei, l’usuari pot dirigir-se mitjançant comunicació escrita a l’Associació Catalana d’Ostomitzats, c/ Rector Ubach, 37-39,  local 2, 

08021 – Barcelona o bé per correu electrònic aco@oncolliga.cat.

Nota Legal

Condicions generals

L’informem que les seves dades seran tractades per l’Associació Catalana d’Ostomitzats  i es faran servir per tal de fer-li arribar  les informacions de les activitats realitzades per ACO.

Tal com estableix la Ley de Servicios de la Sociedad de la Información (LSSICE) 34/2002 i l’article 13 del Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679, també l’informem que pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió o oposició enviant un correu electrònic a aco@oncolliga.cat  o per correu postal  a c/ Rector Ubach, 37-39,  local 2, 08021 – Barcelona, adjuntant fotocòpia del seu DNI, CIF NIE o passaport per a la seva correcta identificació.

Posem en el seu coneixement que té el dret de presentar una reclamació davant l’Agencia Española de Protección de Datos si considera que s’han vulnerat els seus drets.

Les dades proporcionades no serà utilitzades per elaborar perfils ni es comunicaran a tercers, amb excepció de les obligacions legals i es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per a cobrir la responsabilitat de les obligacions legals.

 

Titular de la pàgina web

L’Associació Catalana d’Ostomitzats, ACO està inscrita al Registre d’Associacions  del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya amb el número d’inscripció 15644.

Associació Catalana d’Ostomitzats  és la titular dels domini: ostomitzats.cat.

Associació Catalana d’Ostomitzats, ACO amb CIF G-60538626  té com a domicili social l’adreça: c/Mare de Dèu de Bellvitge, 20 bloc dret 1er 08907 l’Hospitalet de Llobregat.

 

Publicitat

Part del lloc web www.ostomitzats.cat pot albergar continguts publicitaris o estar patrocinat. Els anunciants i patrocinadors són els únics responsables d’assegurar que el material remès per a la seva inclusió al lloc web compleix amb les lleis que en cada cas puguin ser d’aplicació. L’Associació Catalana d’Ostomitzats no serà responsable de qualsevol error, inexactitud o irregularitat que puguin contenir els continguts publicitaris o dels patrocinadors.

bottom of page