top of page

VIII Jornada sobre les persones ostomitzades

Amb motiu de Dia Mundial del Pacient Ostomitzat, l'Associació Catalana d'Ostomitzats (ACO) organitza la VIII Jornada sobre les persones ostomitzades sota el lema Viure amb una ostomia. La jornada tindrà lloc el dia 9 d'octubre, de 15:30 h a 19 h, a la Sala d'Actes de l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona i hi estan convidades totes aquelles persones ostomitzades i els seus familiars, així com professionals sanitaris.

Avui en dia encara hi ha molts prejudicis i tabús sobre l’ostomia, com a conseqüència hi ha un desconeixement sobre què és una ostomia i sobretot que s’hi pot conviure amb completa normalitat. Aquesta manca d’informació dificulta l’acceptació i l’adaptació.

Per aquest motiu els temes de les taules col·loqui seran: “ Quan una ostomia és la millor opció” i ” Mites i realitats sobre l’ostomia”

viii_jornada_sobre_les_persones_ostimitzades.jpg

Inscripció gratuïta

 

Per una qüestió d’aforament limitat de la sala, es recomana inscripció prèvia a partir del 4 de juliol i fins al 4 d´octubre, trucant al 93 240 58 88 o bé per correu electrònic a aco@oncolliga.cat o.omplint el següent formulari:

Com arribar-hi


La jornada se celebrarà a Sala d'Actes de l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona, carretera de Canyet s/n. 08916 Badalona

bottom of page